Zorgaanbod van Aubisque

Op verzoek binnen een aantal gemeentes in Nederland ondersteunen wij als Aubisque langdurige zorgafhankelijke cliënten met complexe problemen, ex-gedetineerden en probleemgezinnen in hun zoektocht naar een stabiele situatie om vervolgens onze doelgroep individueel te begeleiden in de vorm van een PGB of een gemeentelijk traject.

Bij het in kaart brengen van een stabiele situatie bedoelen wij schulden, agressie binnen het gezin, verslaving, huisvesting of andere belemmeringen. Aubisque is gespecialiseerd in de omgang en benadering van langdurige zorgafhankelijke cliënten, ex-gedetineerden met een PIJ maatregel, veelplegers en TBS gestelde, daarbij pretenderen wij een integrale aanpak.

De consultants van Aubisque hebben wekelijks contact met de cliënten doormiddel van onaangekondigde en aangekondigde huisbezoeken. Ook bezoeken wij onze cliënten op de instelling waar zij op dat moment verblijven. Onze doelstelling is om de cliënt in een tijdsbestek van een jaar zoveel mogelijk onafhankelijk te laten zijn van de professionele hulpverlening.

Binnen 48 uur kan Aubisque in samenwerking met een aantal ketenpartners een interventienteam presenteren binnen uw organisatie.

De kracht van Aubisque is de persoonsgerichte en individuele begeleiding van onze cliënten .

Aubisque kan onze cliënten namens ons advocatenkantoor daar waar nodig per direct een pro deo advocaat aanbieden.